Det handlar om tillit

Hur ska du kunna filtrera och hitta en leverantör av bärbara datorlösningar som du verkligen kan lita på i en värld full av opålitlig marknadsföring, oärliga försäljningsargument och överdrivna marknadsföringssvador.

Hur kan du veta vilken teknik som verkligen håller vad den lovar och mycket mer?
Du kan läsa en rapport från en oberoende kundenkät som sammanfattar vem som är Europas och Nordamerikas pålitligaste leverantör av datorlösningar – baserat på objektiva fakta, inte säljsnack – och varför.
Ledtråd …
Svaret har mycket att göra med:
Bästa möjliga skydd och slitstyrka
Branschledande service
Överlägsna skärmar
Förstklassig anslutning
Förmåga att verkligen förstå kundernas behov
Överlägset värde och TCO
Snabbast reparationstid
Heltäckande garantier
Vill du veta mer om Toughbook?
Fyll i det korta formuläret så hör vi av oss.

Genom att skicka in detta formulär, godkänner du vår integritetspolicy‡

Obs!  Vi värdesätter det förtroende som du ger oss genom att uppge dina kontaktuppgifter, och vi är måna om att skydda din integritet. Alla personuppgifter du lämnar till oss hanteras enligt vår sekretesspolicy.

*Panasonic Toughbook är en avdelning inom Panasonic System Communications Company Europe som är en del av Panasonic Marketing Europe GmbH.

† Toughtalk-Community ger dig allt du behöver veta. Som medlem får du den senaste informationen om produktlanseringar, videor, fallstudier, faktablad, branschinsikter, nyhetsbrev varje kvartal, pressmeddelanden, inbjudningar till evenemang och webbseminarier samt tekniska uppdateringar. Allt detta skickas direkt till dig utan kostnad.