TOUGHTALK COMMUNITY
Få de allra senaste nyheterna och synpunkterna från TOUGHBOOK – levererade direkt till dig
Nu har du möjligheten att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna om slitstarka enheter, direkt från Panasonic. Registrera dig till Toughtalk-Community och få reda på allt du behöver veta. Här hittar du följande:
  • Videor
  • Fallstudier
  • Faktablad
  • Branschinsikter
  • Kvartalsvisa nyhetsbrev
  • Pressmeddelanden
  • Inbjudningar till evenemang och webbseminarier
  • ...och dessutom massor av nyheter om teknik!
Allt skickas direkt till din inkorg, utan kostnad.
Gå med i vårt nätverk genom att fylla i formuläret och bekräfta att du vill få uppdateringar från TOUGHBOOK*. Vi kommer då att se till att du inte missar någonting och skickar dig det du vill ha så fort det finns tillgängligt.

Men oroa dig inte, vi kommer inte att bombardera dig. Vi ger dig enbart användbar information snabbt och smidigt, och bara när det är relevant. Du kan naturligtvis avsluta prenumerationen när du vill.
*Obs!  Vi värdesätter det förtroende som du ger oss genom att uppge dina kontaktuppgifter, och vi är måna om att skydda din integritet. Alla personuppgifter du lämnar till oss hanteras enligt vår  sekretesspolicy.

Panasonic TOUGHBOOK är en avdelning inom Panasonic System Communications Company Europe som är en del av Panasonic Marketing Europe GmbH.

†Toughtalk-Community ger dig allt du behöver veta. Som medlem får du den senaste informationen om produktlanseringar, videor, fallstudier, faktablad, branschinsikter, nyhetsbrev varje kvartal, pressmeddelanden, inbjudningar till evenemang och webbseminarier samt tekniska uppdateringar. Allt detta skickas direkt till dig utan kostnad.
Genom att skicka in det här formuläret väljer du att gå med i Toughtalk-Community. Från det att vi har tagit emot formuläret kommer vi att höra av oss till dig om våra produkter och tjänster, och skicka information som vi tror kan vara av intresse för dig via e-post/post/telefon.

Genom att skicka in detta formulär, godkänner du vår integritetspolicy*