TOUGHTALK COMMUNITY
Ontvang nieuwsupdates en inzichten van TOUGHBOOK rechtstreeks in uw inbox
Dit is uw kans om op de hoogte te blijven van tough Panasonic-nieuws! Word lid van de Toughtalk-community- uw bron van robuuste informatie, waaronder:
  • Video's
  • Case-studie's
  • Whitepapers
  • Inzichten uit de industrie
  • Driemaandelijkse nieuwsbrieven
  • Persberichten
  • Uitnodigingen voor events en webinars
  • En technologie-updates!
Alles direct in uw inbox, gratis!
Om u bij onze community aan te sluiten, vult u simpelweg het formulier in en bevestigt u dat u updates van TOUGHBOOK* wilt ontvangen*. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u niets meer mist en dat u de informatie die u wenst, ontvangt zodra ze beschikbaar is.

Maar wees niet ongerust, we zullen u niet overladen met berichten! U ontvangt enkel op geregelde tijden relevante en nuttige informatie. En u kunt zich natuurlijk op elk willekeurig moment afmelden.
*Opmerking:  Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt door ons uw contactgegevens te verstrekken. Wij hanteren strikte regels met betrekking tot uw privacy. Alle persoonlijke gegevens die u ons verstrekt, worden verwerkt in overeenstemming met ons  privacybeleid.

Panasonic TOUGHBOOK is een onderdeel van Panasonic Systeem Communications Company Europe, een divisie van Panasonic Marketing Europe GmbH

†De Toughtalk-community is uw informatiebron voor alles wat met robuust te maken heeft. Als lid van deze community ontvangt u de nieuwste informatie over productlanceringen, video's, case-studies, whitepapers, inzichten uit de industrie, driemaandelijkse nieuwsbrieven, persberichten, uitnodigingen voor events en webinars en technologie-updates, allemaal rechtstreeks in uw inbox en helemaal gratis!arge!
Door dit formulier in te vullen en door te sturen, schrijft u zich in voor de Toughtalk-community, waarin wij u per e-mail/post /telefoon informeren over onze producten, diensten en relevante ontwikkelingen en trends, die interessant voor u kunnen zijn†

Door het verzenden van dit formulier, gaat u akkoord met ons privacybeleid*