Kyse on luottamuksesta

Maailma on täynnä epäluotettavaa mainontaa, vilpillisiä myyntipuheita ja liioiteltuja markkinointilupauksia. Kuinka siis voit saada äänesi kuuluviin ja löytää mobiilitietojenkäsittelypalveluiden tarjoajat, joihin voit todella luottaa?

Kuinka voit selvittää, mikä mobiiliteknologia todella täyttää antamansa lupaukset – ja ylittää ne?
Voit lukea raportin, joka perustuu riippumattomaan asiakastyytyväisyyskyselyyn ja joka yksiselitteisesti kertoo, mikä on luotetuin PC-ratkaisujen tarjoaja Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa – objektiivisesti katsottuna eikä vain myyntipuheissa – ja miksi.
Vinkki…
Vastaukseen liittyvät olennaisesti seuraavat seikat:
Huipputason suojaus ja vahvisteisuus
Toimialan johtava palvelu
Erinomaiset näytöt
Ensiluokkaiset yhteydet
Kyky aidosti ymmärtää asiakkaiden tarpeita
Huipputason lisäarvo ja alhaisimmat TCO
Nopeimmat korjausajat
Kattavat takuut
Haluatko puhua Toughbookia Panasonic asiantuntijan kanssa?
Täytä lyhyt lomake ja olemme yhteydessä.

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt tietosuojakäytäntömme‡

Huomaa:  Arvostamme sitä, että osoitat meille luottamusta antamalla yhteystietosi. Yksityisyytesi suojeleminen on meille tärkeää. Kaikkia meille antamiasi henkilötietoja käsitellään  tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

*Panasonic Toughbook is a business division of Panasonic System Communications Company Europe, a division of Panasonic Marketing Europe GmbH.

† Toughtalk-yhteisöstä saat tietoja vahvistetusta tekniikasta laidasta laitaan. Jäsenenä pääset tutustumaan viimeisimpiin tuotejulkistustietoihin, videoihin, tapaustutkimuksiin, asiantuntijaraportteihin ja tuotannonalan katsauksiin. Lisäksi saat neljännesvuosittain ilmestyviä uutiskirjeitä, lehdistötiedotteita, kutsuja tapahtumiin ja webinaareihin sekä tietoa teknologiapäivityksistä. Lähetämme kaiken suoraan sinulle maksutta!