TOUGHTALK COMMUNITY
A TOUGHBOOK legfrissebb hírei és újdonságai – közvetlenül Önnek!
Ha szeretne lépést tartani a Panasonic strapabíró technológiájának híreivel, most itt a lehetőség. Csatlakozzon a Toughtalk közösséghez, a technológiai hírek megbízható forrásához! Ízelítő a tartalomból:
  • Videók
  • Esettanulmányok
  • Tanulmányok
  • Iparági értékelések
  • Negyedéves hírlevelek
  • Sajtóközlemények
  • Meghívók rendezvényekre és webináriumokra
  • És a legfrissebb ismertetők technikai újdonságainkról!
Mindezt ingyen, közvetlenül az Ön postafiókjába juttatjuk el!
A közösséghez való csatlakozáshoz töltse ki az űrlapot, megerősítve, hogy szeretné megkapni a TOUGHBOOK híreit*. Ezután gondoskodunk róla, hogy soha ne maradjon le semmiről – amint lehet, mindent elküldünk, amire szüksége van.

De ne aggódjon, nem árasztjuk el levelekkel. Csak a valóban időszerű és hasznos információkat fogja megkapni, pontos időzítéssel. És természetesen bármikor leiratkozhat a hírlevélről.
*Megjegyzés: Értékeljük, hogy bizalommal fordul hozzánk, és megadja nekünk az elérhetőségét. Fontos számunkra, hogy ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük. Minden velünk közölt személyes adatot adatvédelmi szabályzatunk szerint kezelünk.

A Panasonic TOUGHBOOK a Panasonic Marketing Europe GmbH szervezetéhez tartozó Panasonic System Communications Company Europe divíziója.

†A Toughtalk közösség a strapabíró eszközökkel kapcsolatos információk forrása. Tagjai közvetlenül és ingyen hozzájutnak a következő anyagokhoz: újonnan bevezetett termékekkel kapcsolatos információk, videók, esettanulmányok, tanulmányok, iparági értékelések, negyedéves hírlevelek, sajtóközlemények, meghívók rendezvényekre és webináriumokra és ismertetők technikai újdonságokról.
Az űrlap elküldésével feliratkozhat a Toughtalk közösségébe, amelynek tagjait e-mailben/levélben/telefonon tájékoztatjuk az őket potenciálisan érdeklő termékekről, szolgáltatásokról és hírekről†

Az űrlap elküldésével Ön elfogadja adatvédelmi irányelveinket*